Muut palvelut

Ohjelma- ja tapahtumapalvelut

Järjestämme unohtumattomat henkilökunnan virkistyspäivät, syntymäpäivät ja polttari-illat. Ratsastuspalveluihin voi yhdistää vaikkapa hiihto-, laskettelu- tai melontaretken!

Saatavilla tilauksesta vankkuri-, reki- ja kärryajoja, myös hääajot hevosilla ovat tilattavissa sopimuksen mukaan.

Ohjelmapalvelupaketit räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Kysy tarjous sähköpostitse!

Majoituspalvelut

Tarjoamme majoitusta yli yön ratsastajille sekä leiriläisille. Vaihtoehtoina ovat aamiaismajoitus tai kaikki päivän ateriat ja kuljetukset sisältävä viikonloppuleiri. Pyynnöstä räätälöimme tarpeidesi mukaan sopivan paketin!

Loma-asuntoja löytyy vuokrattaviksi talliemme yhteistyökumppaneilta.

Autoille ja asuntovaunuille saa sähköroikallisen paikan.

 

 

Kokoustilat Simossa

Kokoustilat

Kokousmatkailuun on vuokrattavana luonnonläheinen luokkatilasali, jossa istumapaikkoja ja pöytätilaa löytyy 40:lle henkilölle. Astiat ja ruokailuvälineet kuuluvat kokouksen pitoon niin sovittaessa.

Tarjoilut voit tilata keittiöltä eri maksusta tai hoitaa itse. Kokoustilaan on otettava mukaan oma langaton nettiyhteys (mokkula).

 

 

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kuljetuspalveluita yhteistyössä toisen yrityksen kanssa. Vuokratulla linja-autolla, minibussilla tai taksilla on mahdollisuus räätälöidä mieluinen ohjelmapalvelupaketti kuljetuksineen. Myös hevoskuljetusauto järjestyy.

Tilaaja maksaa auton vuokran suoraan toiseen yhtiöön, josta autot tilataan. Tuulian ajo-oikeudet: BE, CE, DE, taksinkuljettajan ajolupa, ammattipätevyys sekä tavaraliikenteen että henkilöliikenteen puolella, eläinkuljettajan ajolupa.

Kavionvuolukurssit ja -palvelut

 Kurssit sisältävät harjoittelua, kylliksi erilaisia vuoluvälineitä lainaan kurssin ajaksi niin vasen- kuin oikeakätisille. Voit ottaa oman hevosesi kurssille mukaan niin vuolemme samalla. Mahdollisuus osallistua myös kuunteluoppilaana, jos ei vuole.

Eläinlääkärit ovat tarkastaneet ja hyväksyneet kavionvuolentatyylimme, ja kaikki eläinlääkärit ovat myös tervetulleita oppimaan lisää tästä luonnonmukaisesta vuolentatavasta. Pääosin hevoset ovat aina kengättömiä, mutta hyvin liukkailla keleillä ajohevosilla on kengät ja hokit väliaikaisesti talven ohjelmapalveluiden ajan.

Kengittäjätkin voivat tulla oppimaan luomuvuolentaa, sillä tästä on hyötyä varmasti monelle kengittäjälle! Suosittelen kaikille hevosenomistajille, jotka ovat kärsineet esim. kaviokuumeisten, liike- ja asentovirheisten hoitamisista tai hengitystieongelmaisista hevosista.

Kurssit 80 €/hlö tai kuunteluoppilaat 40 €/hlö

Vuolut muilla talleilla alk. 80 €/vuoltava + vuoluohjaus sis. 1 h / 1 hevonen / oppilas + km-korvaus 1 € / km tallin toimipisteestä etukäteen maksettuna

Hankalan hevosen tuntilisä peritään, jos hevonen ei pidä jalkojaan kunnolla paikoillaan tai nosta vuoluun, ja jos vuoluaikaa menee enemmän kuin 1 h / hevonen. Max.2h voidaan käyttää esim.kipeän hevosen vuolemiseen omalla tallillasi, tuolloin hinta on 160 € per hevonen, ja hevosen omistajan on autettava, kun hevosta opetetaan esim.nostamaan jalkojaan vuoluun, ja pitämään jalkojaan nykimättä vuolun aikana.

Vaelluksella

Tilavierailut

 Ryhmille tilavierailumaksu opastuksineen 60 € per kerta.

Sisältää 1h tilan esittelyä ja enintään yhden talutusratsastuskierroksen tunnin aikana ohjatusti.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh. (myös WhatsApp)

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi