Muut palvelut

Tapahtumapalvelut

Järjestämme unohtumattomat henkilökunnan virkistyspäivät, syntymäpäivät ja polttari-illat. Ratsastuspalveluihin voi yhdistää vaikkapa hiihto-, laskettelu- tai melontaretken! Tällöin tilaaja vuokraa välineet haluaamaansa lisäpalveluun itse.

Saatavilla tilauksesta vankkuri-, reki- ja kärryajoja, myös hääajot hevosilla ovat tilattavissa Rovaniemen ja Pellon kuntien lähialueille.

Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti. Kysy tarjous sähköpostitse!

Majoituspalvelut

Vuokrattavana loman ajaksi kerrossängyin varustettuja huoneita, yksiö tai isompi, tai luokkatilahuone, jossa myös parivuode.
Kaksio, olohuone ja suihku sekä yhteissauna myös vuokrattavissa matkailijoille. Majoituspalvelut joko aamiaismajoituksella tai ruoka tilattavissa esim. Rovaniemeltä suurtalouskeittiöltä tai hotellista.
Vauvansänkyjä, rattaita ja syöttötuoli ovat käytettävissä.

Autoille ja asuntovaunuille saa sähköroikallisen paikan. 

 

 

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kuljetuspalveluita yhteistyössä toisen yrityksen kanssa. Käytettävissä mm. kuorma-auto, johon mahtuu 4 hevosta ja 8 ihmistä sekä kuljettaja. Lisäksi makuupaikat 4 asiakkaalle kerrossängyissä living-tilassa.

Vuokratulla linja-autolla tai vuokratulla taksilla on mahdollisuus räätälöidä ohjelmapalveluihin sopiva paketti kuljetuksineen. Tilaaja maksaa auton vuokran suoraan toiseen yhtiöön, josta autot tilataan. Tuulian ajo-oikeudet: BE, CE, DE ja taksinkuljettajan ajolupa. Ammattipätevyys sekä tavaraliikenteen, että henkilöliikenteen puolella, eläinkuljettajan ajolupa.

Kun tarvitset kuljetusta ryhmille, vuokrattavissa on minibussi (max. 16 hlöä) tai bussi (max. 52 hlöä) kuljettajineen.

Kavionvuolukurssit ja -palvelut

Kurssit sisältävät harjoittelua, kylliksi erilaisia vuoluvälineitä lainaan kurssin ajaksi niin vasen- kuin oikeakätisille. Voit ottaa oman hevosesi kurssille mukaan niin vuolemme samalla. Mahdollisuus osallistua myös kuunteluoppilaana, jos ei vuole.

Eläinlääkärit ovat tarkastaneet ja hyväksyneet kavionvuolentatyylimme, ja kaikki eläinlääkärit ovat myös tervetulleita oppimaan lisää tästä luonnonmukaisesta vuolentatavasta. Pääosin hevoset ovat aina kengättömiä, mutta hyvin liukkailla keleillä ajohevosilla on kengät ja hokit väliaikaisesti talven ohjelmapalveluiden ajan.

Kengittäjätkin voivat tulla oppimaan luomuvuolentaa, sillä tästä on hyötyä varmasti monelle kengittäjälle! Suosittelen kaikille hevosenomistajille, jotka ovat kärsineet esim. kaviokuumeisten, liike- ja asentovirheisten hoitamisista tai hengitystieongelmaisista hevosista.

Kurssit 50 €/hlö tai kuunteluoppilaat 25 €/hlö

Vuolut muilla talleilla alk. 50 €/vuoltava + vuoluohjaus sis. 1h / 1 hevonen / oppilas + km-korvaus

Hankalan hevosen lisä peritään, jos hevonen ei pidä jalkojaan kunnolla paikoillaan tai nosta vuoluun, ja jos vuoluaikaa menee enemmän kuin 1 h / hevonen.

 

Vaelluksella

Tilavierailut

Tilavierailumaksu opastuksineen 35 € per kerta.

Sisältää 1/2 h tilan esittelyä ilman ratsastusta 1-4 henkilölle.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh. (myös WhatsApp)

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi