Muut palvelut

Ohjelma- ja tapahtumapalvelut

Järjestämme unohtumattomat henkilökunnan virkistyspäivät, syntymäpäivät ja polttari-illat. Ratsastuspalveluihin voi yhdistää vaikkapa hiihto-, laskettelu- tai melontaretken!

Saatavilla tilauksesta vankkuri-, reki- ja kärryajoja, myös hääajot hevosilla ovat tilattavissa sopimuksen mukaan.

Ohjelmapalvelupaketit räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Kysy tarjous sähköpostitse!

Majoituspalvelut

Tarjoamme majoitusta yli yön ratsastajille sekä leiriläisille. Vaihtoehtoina ovat aamiaismajoitus tai kaikki päivän ateriat ja kuljetukset sisältävä viikonloppuleiri. Pyynnöstä räätälöimme tarpeidesi mukaan sopivan paketin!

Loma-asuntoja löytyy vuokrattaviksi talliemme yhteistyökumppaneilta.

Autoille ja asuntovaunuille saa sähköroikallisen paikan.

 

 

Kokoustilat Simossa

Kokoustilat

Kokousmatkailuun on vuokrattavana luonnonläheinen luokkatilasali, jossa istumapaikkoja ja pöytätilaa löytyy 40:lle henkilölle. Astiat ja ruokailuvälineet kuuluvat kokouksen pitoon niin sovittaessa.

Tarjoilut voit tilata keittiöltä eri maksusta tai hoitaa itse. Kokoustilaan on otettava mukaan oma langaton nettiyhteys (mokkula). Jumppasalia voi käyttää taukotilana.

 

 

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kuljetuspalveluita yhteistyössä toisen yrityksen kanssa. Vuokratulla linja-autolla, minibussilla tai taksilla on mahdollisuus räätälöidä mieluinen ohjelmapalvelupaketti kuljetuksineen. Myös hevoskuljetusauto järjestyy.

Tilaaja maksaa auton vuokran suoraan toiseen yhtiöön, josta autot tilataan. Tuulian ajo-oikeudet: BE, CE, DE, taksinkuljettajan ajolupa, ammattipätevyys sekä tavaraliikenteen että henkilöliikenteen puolella, eläinkuljettajan ajolupa.

Kavionvuolukurssit ja -palvelut

Kurssit sisältävät harjoittelua, kylliksi erilaisia vuoluvälineitä lainaan kurssin ajaksi niin vasen- kuin oikeakätisille. Voit ottaa oman hevosesi kurssille mukaan niin vuolemme samalla. Mahdollisuus osallistua myös kuunteluoppilaana, jos ei vuole.

Eläinlääkärit ovat tarkastaneet ja hyväksyneet kavionvuolentatyylimme, ja kaikki eläinlääkärit ovat myös tervetulleita oppimaan lisää tästä luonnonmukaisesta vuolentatavasta. Pääosin hevoset ovat aina kengättömiä, mutta hyvin liukkailla keleillä ajohevosilla on kengät ja hokit väliaikaisesti talven ohjelmapalveluiden ajan.

Kengittäjätkin voivat tulla oppimaan luomuvuolentaa, sillä tästä on hyötyä varmasti monelle kengittäjälle! Suosittelen kaikille hevosenomistajille, jotka ovat kärsineet esim. kaviokuumeisten, liike- ja asentovirheisten hoitamisista tai hengitystieongelmaisista hevosista.

Kurssit 50 €/hlö tai kuunteluoppilaat 25 €/hlö

Vuolut muilla talleilla alk. 50 €/vuoltava + vuoluohjaus sis. 1 h / 1 hevonen / oppilas + km-korvaus

Hankalan hevosen lisä peritään, jos hevonen ei pidä jalkojaan kunnolla paikoillaan tai nosta vuoluun, ja jos vuoluaikaa menee enemmän kuin 1 h / hevonen.

Vaelluksella

Tilavierailut

Tilavierailumaksu opastuksineen 35 € per kerta.

Sisältää 1/2 h tilan esittelyä (ilman ratsastusta) 1-4 henkilölle.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh. (myös WhatsApp)

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi