UKK eli usein kysytyt kysymykset

Varaukset ja peruutukset

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Jos et pääse osallistumaan varaamasi toimintaan, ole ystävällinen ja peru viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä, tämä koskee 1h ja 2h ratsastuksia. Muutoin veloitamme 20e peruutusmaksun. Mikäli osallistuja peruu yhtäkkiä myöhemmin kuin edellisenä päivänä klo 12 mennessä, pidätämme koko tunnin hinnan ja 80 % kahden tunnin ratsastuksista, jotka on varattu etukäteen.

Yli yön vaellukset ja leirit, ohjelmapalvelut ja isot ryhmävaraukset, joissa on yli 4 henkilöä, hevoskuljetuksia / bussikuljetuksia yms. ratsastuksen lisäksi tai majoittumisia :

Oltava kokonaan maksettuna vähintään 3 viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa. Peruutusmaksu 100 € / keikka tai vaellus per ryhmä, sekä 80 % hinnasta ja peruutusmaksu 100e ,mikäli ryhmä ja kuljetukset tai muut ohjelmapalvelut ja majoitukset perutaan myöhemmin kuin 10 päivää ennen toteutumista. Jokaisella on oltava oma sairausvakuutus  ja oma matkavakuutus sekä vapaa – ajan vakuutus, joka kattaa ratsastuksen. Tuulialla on vain vastuuvakuutus. Mikäli yli yön vaeltajat tai ryhmään tulijat peruvat kesken reissun, eli kun alkuun on jo päästy pidätämme koko vaelluksen hinnan ja  kuljetusten ja majoitushinnat sekä ratsastuksen hinnat täysimääräisenä. Mikäli sairastutte kesken reissun, oma matkavakuutuksenne korvaa teille menetetystä reissusta vakuutusehtojenne mukaisen hinnan. Kysythän korona -säännöt ja ehdot omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen matkaa.

Muut toimipisteet

Yli yön vaellukset, leirit sekä kesä- ja saariratsastukset voidaan pitää eri paikoissa. Paikka ilmoitetaan aina etukäteen henkilökohtaisesti puhelimessa.

Yksilölliset toiveet

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota ja varaamaasi retkeen kuuluu ruokailu, ilmoitathan toiveesi jo varausta tehdessä. Näin ehdimme varmistaa, että oikeanlainen ateria voidaan toimittaa.

 

Hyvä tietää

Vakuutukset

Tuulialla on vastuuvakuutus. Asiakkaat vastaavat itse omista vapaa-ajan-, matka- ja urheiluvakuutuksistaan.

Pakkaus

Kaikki tarvittavat turvavarusteet kuuluvat hintoihin, joten ellei muuta mainita, tarvitset mukaan ainoastaan iloista mieltä. 

NAVIGOINTI PERILLE

Lataa ajo-ohjeet valmiiksi jo ennen kun lähdet matkaan, sillä perillä ei välttämättä ole täyttä kuuluvuutta.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh.

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi