UKK eli usein kysytyt kysymykset

peruutukset

1 h ja 2 h ratsastukset

Jos et pääse osallistumaan varaamasi toimintaan, ole ystävällinen ja peru viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Muutoin veloitamme 25 € peruutusmaksun per henkilö.

Muut palvelut

Mikäli peruutat tulosi myöhemmin kuin edellisenä päivänä klo 12 mennessä, pidätämme koko palvelun hinnan kuljetuksista täysimääräisenä, mikäli ne on jo maksettu bussiyhtiölle tai auton kuljettajalle sekä ratsastuksista, jotka on maksettu etukäteen.

Yli yön vaellukset ja leirit, ohjelmapalvelut sekä yli neljän henkilön ryhmävaraukset, joissa on hevos- tai bussikuljetuksia tai majoittumisia on oltava maksettuna kokonaan vähintään 2 viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa. Peruutusmaksu leireille ja pidemmille vaelluksille sekä yli 4 henkilön ryhmille, mikäli tilaaja peruu maksun suorittamisen ja varauksen jälkeen on 100 €/hlö.

Mikäli yli yön vaeltajat tai ryhmään tulijat peruvat kesken reissun, pidätämme kaikki hinnat täysimääräisenä.

Sairastuminen

Mikäli sairastut kesken reissun, oma matkavakuutuksesi korvaa menetetystä reissusta vakuutusehtojen mukaisen hinnan. Tarkistathan vakuutusehdot ja koronasäännöt omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen matkaa.

Vakuutukset

Kaikilla ratsastajilla on oltava oma matka-, sairaus-, tapaturma- tai vapaa-ajan vakuutus sen varalta, että ratsastus keskeytyy esim. sairastumisen tai putoamisen vuoksi.

Palvelun järjestäjällä on vastuuvakuutus.

Minimihinnat ja alennukset

Palveluidemme minimihinta on 50 €/hlö/ratsastustunti ilman kuljetuspalvelua. Poikkeuksena ovat 5 € talutuskierrokset eli yksi kierros pihassa (tai markkinoilla tmv. tapahtumissa) talutettuna per hlö.

Kuljetusten minimihinta on kuorma-autoa käytettäessä isoille vaelluksille ja ryhmille sekä kaupunkiin ja Hiansaareen asti 2,60 €/km.

Vakiokävijät saavat alennuksena 1-2 h ratsastuksia joka 8. kerran ilmaiseksi Meri-Lapin alueella. Tämä koskee ainoastaan 1-2 h opastettuja ratsastuksia, sekä 1h vuokrauksia. Alennuskortin käyttö edellyttää, että korttia säilytetään tallilla, ja joka kerta siihen merkitään käytetty tunti / käytetyt tunnit. Alekortit maksetaan etukäteen, niihin ei ole perumisoikeutta, eikä siirto-oikeutta toiselle henkilölle, mikäli alekortin ostaja keskeyttää ratsastukset.

Ratsastajat, joille jäi käyttämättömiä alekorttien kertoja Rattosjärvelle, voivat edelleenkin käyttää kortit loppuun asti vuonna 2022-2023 Rattosjärvellä viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina, aika on varattava etukäteen.

 

Talviratsastusta

Muut toimipisteet

Yli yön vaellukset, leirit sekä kesä- ja saariratsastukset voidaan pitää eri paikoissa. Paikka ilmoitetaan aina etukäteen henkilökohtaisesti.

Esim. Saariratsastuksiin on käytössä kaksi eri hevossaarta, ja etelämpää kuin Rovaniemen alueella vaellamme esim. Tervolassa asti, sekä tapahtumien yhteydessä Pellon tai Roin kunnan alueet.

Yksilölliset toiveet

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota ja varaamaasi retkeen kuuluu ruokailu, ilmoitathan toiveesi jo varausta tehdessä. Näin ehdimme varmistaa, että oikeanlainen ateria voidaan toimittaa.

 

Hyvä tietää

Vakuutukset

Tuulialla on vastuuvakuutus. Asiakkaat vastaavat itse omista vapaa-ajan-, matka- ja urheiluvakuutuksistaan.

Pakkaus

Kaikki tarvittavat turvavarusteet kuuluvat hintoihin, joten ellei muuta mainita, tarvitset mukaan ainoastaan iloista mieltä. 

NAVIGOINTI PERILLE

Lataa ajo-ohjeet valmiiksi jo ennen kun lähdet matkaan, sillä perillä ei välttämättä ole täyttä kuuluvuutta.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh. (myös WhatsApp)

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi