UKK eli usein kysytyt kysymykset

peruutukset

1.lle ja 2.lle henkilölle 1 h ja 2 h ratsastukset

Jos et pääse osallistumaan varaamasi toimintaan, ole ystävällinen ja peru viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Muutoin veloitamme 30 € peruutusmaksun per henkilö.

Muut palvelut ja pitkät vaellukset

Pidätämme koko palvelun hinnan kuljetuksista täysimääräisenä, mikäli ne on jo maksettu bussiyhtiölle tai auton kuljettajalle, tai oman Scanian tankkaukseen Simosta asti vaellusta varten, sekä ratsasvaelluksista, joita varten on jouduttu tankkaamaan muita autoja, ostamaan ruuat tai maksettu mökin vuokrat yms.kulut sekä kirjanpitokulut .

Yli yön vaellukset ja leirit, ohjelmapalvelut sekä yli kahden henkilön ryhmävaraukset, joissa on hevos- tai bussikuljetuksia tai majoittumisia on oltava maksettuna kokonaan vähintään 2 viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa.

Peruutusmaksu leireille ja pidemmille vaelluksille sekä yli 4 henkilön ryhmille, mikäli tilaaja peruu maksun suorittamisen ja varauksen jälkeen on 150 €/hlö, mikäli tilaaja peruu esim.viikkoa aiemmin.

Mikäli yli yön vaeltajat tai ryhmään tulijat peruvat kesken reissun, pidätämme kaikki hinnat täysimääräisenä.

Alihankkijoiden, jotka myyvät vaelluksiamme korkeammasta hinnasta, on huomioitava, että emme palauta mitään rahoja enää sen jälkeen, kun vaeltajia varten on valmistauduttu vaellukseen vähintään viikkoa ennen, ja valmistelevat työt on jo tehty. Alihankkijoilla ja ratsastajilla on halutessaan oltava omat vastuuvakuutukset sairastapauksilleen, tai omat matkavakuutukset tai tapaturmavakuutukset, jotka kattavat mahdolliset äkilliset sairastumiset tai halun keskeyttää ratsastukset yhtäkkiä esim. ”hevospelon” takia. Mikäli alihankkija on varannut vaelluksen tietylle päivälle tiettyyn kellon aikaan, se toteutetaan sinä päivänä, ja siihen kellon aikaan, kuin se kirjallisesti on varattu. Me emme ota vastuuta esim. siitä, että alihankkijoiden kuljetus on myöhässä yli 15 minuuttia, ja silti he vaativat esim.2h palvelun sen maksettuaan. Jos alihankkijan kuljetus saapuu myöhässä, se vähennetään palvelun ajasta, ja tämä on tiedotettava asiakkaille

Sairastuminen

Mikäli sairastut kesken reissun, oma matkavakuutuksesi korvaa menetetystä reissusta vakuutusehtojen mukaisen hinnan. Tarkistathan vakuutusehdot ja koronasäännöt omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen matkaa.

Vakuutukset

Kaikilla ratsastajilla on oltava oma matka-, sairaus-, tapaturma- tai vapaa-ajan vakuutus sen varalta, että ratsastus keskeytyy esim. sairastumisen tai putoamisen vuoksi.

Palvelun järjestäjällä on vastuuvakuutus.

Minimihinnat ja alennukset

Vakiokävijät saavat alennuksena 1-2 h ratsastuksia joka 8. kerran ilmaiseksi Meri-Lapin alueella. Tämä koskee ainoastaan 1-2 h opastettuja ratsastuksia, sekä 1h vuokrauksia. Alennuskortin käyttö edellyttää, että korttia säilytetään tallilla, ja joka kerta siihen merkitään käytetty tunti / käytetyt tunnit. Alekortit maksetaan etukäteen, niihin ei ole perumisoikeutta, eikä siirto-oikeutta toiselle henkilölle, mikäli alekortin ostaja keskeyttää ratsastukset.

Ratsastajat, joille jäi käyttämättömiä alekorttien kertoja vuonna 2022, tulee käyttää alekorttinsa loppuun vuoden 2023 loppuun mennessä, samoin maksetut lahjakortit, jotka ovat ostettu vuoden 2022 loppuun mennessä hintaan 50 € / hlö per h / hevonen, tulee käyttää lahjakorttinsa tai alekorttinsa vuoden 2023 loppuun mennessä, muutoin ne eivät ole enää voimassa. Viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina, aika on varattava etukäteen hyvissä ajoin, jos sen haluaa käyttää hevossaarissa Rovaniemen kunnan alueilla tai lähempänä Rovaniemeä. Talvikauden ratsastukset ovat vain Simossa.

 

Talviratsastusta

Muut toimipisteet

Yli yön vaellukset, leirit jne. vaellusten kaikki toimipisteet ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yksilölliset toiveet

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota ja varaamaasi retkeen kuuluu ruokailu, ilmoitathan toiveesi jo varausta tehdessä. Näin ehdimme varmistaa, että oikeanlainen ateria voidaan toimittaa.

 

Hyvä tietää

Vakuutukset

Tuulialla on vastuuvakuutus. Asiakkaat vastaavat itse omista vapaa-ajan-, matka- ja urheiluvakuutuksistaan.

Pakkaus

Kaikki tarvittavat turvavarusteet kuuluvat hintoihin, joten ellei muuta mainita, tarvitset mukaan ainoastaan iloista mieltä. 

NAVIGOINTI PERILLE

Lataa ajo-ohjeet valmiiksi jo ennen kun lähdet matkaan, sillä perillä ei välttämättä ole täyttä kuuluvuutta.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh. (myös WhatsApp)

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi