UKK eli usein kysytyt kysymykset

peruutukset

1.lle ja 2.lle henkilölle 1 h ja 2 h ratsastukset

Jos et pääse osallistumaan varaamasi toimintaan, ole ystävällinen ja peru viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Muutoin veloitamme 30 € peruutusmaksun per henkilö.

Muut palvelut ja pitkät vaellukset

Pidätämme koko palvelun hinnan kuljetuksista täysimääräisenä, mikäli ne on jo maksettu bussiyhtiölle tai auton kuljettajalle.  Vaelluksista, joihin on jouduttu tankkaamaan muita autoja, ostamaan ruuat tai maksettu mökin vuokrat yms.kulut sekä kirjanpitokulut, hinta peritään täysimääräisenä, mikäli esim.turistit peruvat yhtäkkiä sesonkiaikana, emmekä palauta rahoja, jos ei alihankkijoiden turistiryhmät pääse omasta kuljetuksesta johtuen paikalle ajoissa.

Yli yön vaellukset ja leirit, ohjelmapalvelut sekä yli kahden henkilön ryhmävaraukset, joissa on hevos- tai bussikuljetuksia tai majoittumisia on oltava maksettuna kokonaan vähintään 2 viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa.

Mikäli yli yön vaeltajat tai ryhmään tulijat peruvat kesken reissun, pidätämme kaikki hinnat täysimääräisenä.

Alihankkijoiden, jotka myyvät vaelluksiamme korkeammasta hinnasta, on huomioitava, että emme palauta mitään rahoja enää sen jälkeen, kun vaeltajia varten on valmistauduttu vaellukseen vähintään viikkoa ennen, ja valmistelevat työt on jo tehty. Alihankkijoilla ja ratsastajilla on halutessaan oltava omat vastuuvakuutukset sairastapauksilleen, tai omat matkavakuutukset tai tapaturmavakuutukset, jotka kattavat mahdolliset äkilliset sairastumiset tai halun keskeyttää ratsastukset yhtäkkiä esim. ”hevospelon” takia. Mikäli alihankkija on varannut vaelluksen tietylle päivälle tiettyyn kellon aikaan, se toteutetaan sinä päivänä, ja siihen kellon aikaan, kuin se kirjallisesti on varattu. Me emme ota vastuuta esim. siitä, että alihankkijoiden kuljetus on myöhässä yli 15 minuuttia, ja silti he vaativat esim.2h palvelun sen maksettuaan. Jos alihankkijan kuljetus saapuu myöhässä, se vähennetään palvelun ajasta, ja tämä on tiedotettava asiakkaille

Sairastuminen

Mikäli sairastut kesken reissun, oma matkavakuutuksesi korvaa menetetystä reissusta vakuutusehtojen mukaisen hinnan. Tarkistathan vakuutusehdot ja koronasäännöt omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen matkaa.

Vakuutukset

Kaikilla ratsastajilla on oltava oma matka-, sairaus-, tapaturma- tai vapaa-ajan vakuutus sen varalta, että ratsastus keskeytyy esim. sairastumisen tai putoamisen vuoksi.

Palvelun järjestäjällä on vastuuvakuutus.

Minimihinnat ja alennukset

Alennuskorttien ja lahjakorttien ehdot ja hinnat muuttuneet. Kysy lisää emailitse tuulia@arcticnature.fi

 

 

Talviratsastusta

Muut toimipisteet

Yli yön vaellukset, leirit jne. vaellusten kaikki toimipisteet ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yksilölliset toiveet

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota ja varaamaasi retkeen kuuluu ruokailu, ilmoitathan toiveesi jo varausta tehdessä. Näin ehdimme varmistaa, että oikeanlainen ateria voidaan toimittaa.

 

Hyvä tietää

Vakuutukset

Tuulialla on vastuuvakuutus. Asiakkaat vastaavat itse omista vapaa-ajan-, matka- ja urheiluvakuutuksistaan.

Pakkaus

Kaikki tarvittavat turvavarusteet kuuluvat hintoihin, joten ellei muuta mainita, tarvitset mukaan ainoastaan iloista mieltä. 

NAVIGOINTI PERILLE

Lataa ajo-ohjeet valmiiksi jo ennen kun lähdet matkaan, sillä perillä ei välttämättä ole täyttä kuuluvuutta.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh. (myös WhatsApp)

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi