UKK eli usein kysytyt kysymykset

Varaukset ja peruutukset

Jos et pääse osallistumaan varaamasi toimintaan, ole ystävällinen ja peru viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä, tämä koskee 1h ja 2h ratsastuksia. Muutoin veloitamme 20e peruutusmaksun per henkilö.  Mikäli osallistuja peruu yhtäkkiä myöhemmin kuin edellisenä päivänä klo 12 mennessä, pidätämme koko palvelun hinnan kuljetuksista täysimääräisenä, mikäli ne ovat jo maksettu bussiyhtiölle tai auton kuljettajalle, ja  ratsastuksista, jotka on varattu ja maksettu etukäteen. Ratsastajilla on oltava oma matkavakuutus tai sairas- tapaturma tai vapaa-ajan vakuutus, mikäli he keskeyttävät ratsastuksen esim. kesken maastotunnin, tai yhtäkkiä sairastumisen tai putoamisen vuoksi. Tuulialla on vain vastuuvakuutus.

Yli yön vaellukset ja leirit, ohjelmapalvelut ja isot ryhmävaraukset, joissa on yli 4 henkilöä, hevoskuljetuksia / bussikuljetuksia yms. ratsastuksen lisäksi tai majoittumisia :

Oltava kokonaan maksettuna vähintään 2 viikkoa etukäteen, jotta ne voidaan toteuttaa. Peruutusmaksu leireille ja pidemmille vaelluksille sekä yli 4 hlö.n ryhmille 100 € per hlö, jota ei palauteta, mikäli tilaaja peruu maksun suorittamisen ja varauksen jälkeen.  

Mikäli yli yön vaeltajat tai ryhmään tulijat peruvat kesken reissun, pidätämme koko vaelluksen hinnan ja  kuljetusten ja majoitushinnat sekä ratsastuksen hinnat täysimääräisenä.

Mikäli sairastutte kesken reissun, oma matkavakuutuksenne korvaa teille menetetystä reissusta vakuutusehtojenne mukaisen hinnan. Kysythän korona -säännöt ja ehdot omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen matkaa.

HUOMIOIKAA RATSASTUSTEN JA KULJETUSTEN MINIMIHINNAT JO ENNEN VARAUSTA, MINIMIHINTA ON 50 E PER HLÖ PER RATSASTUSTUNTI ILMAN KULJETUSPALVELUA

KULJETUSTEN MINIMIHINTA ON KUORMA-AUTOA KÄYTETTÄESSÄ ISOILLE VAELLUKSILLE JA RYHMILLE SEKÄ KAUPUNKIIN JA HIANSAAREEN ASTI 2,60E PER KM. 

 VAKIOKÄVIJÄT SAAVAT ALENNUKSIA JOLLOIN 1-2 H RATSASTUKSET ON MAKSETTAVA JOKO 6H KORTIN MAKSUN JÄLKEEN JOKA 7.S KERTA ON ILMAINEN, TAI 6N MAKSETUN KERRAN JÄLKEEN SAA 7.N KERRAN ILMAISEKSI. TÄMÄ KOSKEE AINOASTAAN 1 TAI 2 H OPASTETTUJA RATSASTUKSIA.

Emme toteuta enää mitään palveluita alle 50e hinnan, lukuunottamatta 5e talutuskierroksia, joka on 1 kierros pihassa talutettuna per hlö tai markkinoilla tms koronarajoitusten helpotettua , sekä tilavierailumaksu opastuksineen 35e per kerta, sis .1/2 h tilan esittelyä ilman ratsastusta 1-4 hlö.lle.

Korona-aikana vain alle 8 hlö.n ryhmävaellukset toteutetaan. Etäisyydet säilytetään, esim ratsastajien väli on ulkona yli 2m toisiinsa, ja pukutiloissa sisällä voi käydä halutessaan 1 kerrallaan.

Tulethan ainoastaan terveenä, pidätämme oikeudet perua vaellukset ilmenevien koronaoireiden vuoksi.

 

Muut toimipisteet

Yli yön vaellukset, leirit sekä kesä- ja saariratsastukset voidaan pitää eri paikoissa. Paikka ilmoitetaan aina etukäteen henkilökohtaisesti esim. Saariratsastuksiin 2 eri hevossaarta, etelämpää kuin Rovaniemen alueella vaellamme esim. Tervolassa asti, sekä tapahtumien yhteydessä Pellon tai Roin kunnan alueet.

Yksilölliset toiveet

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota ja varaamaasi retkeen kuuluu ruokailu, ilmoitathan toiveesi jo varausta tehdessä. Näin ehdimme varmistaa, että oikeanlainen ateria voidaan toimittaa.

 

Hyvä tietää

Vakuutukset

Tuulialla on vastuuvakuutus. Asiakkaat vastaavat itse omista vapaa-ajan-, matka- ja urheiluvakuutuksistaan.

Pakkaus

Kaikki tarvittavat turvavarusteet kuuluvat hintoihin, joten ellei muuta mainita, tarvitset mukaan ainoastaan iloista mieltä. 

NAVIGOINTI PERILLE

Lataa ajo-ohjeet valmiiksi jo ennen kun lähdet matkaan, sillä perillä ei välttämättä ole täyttä kuuluvuutta.

Varaa nyt

 

Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa oma seikkailusi!

Puh.

+358 400 583 859

Sähköposti

tuulia@arcticnature.fi